YENİDÜZCE İLKOKULU
YENİDÜZCE MAH. GÜNEY MH. SK. YENİDÜZCE İLKOKULU BLOK NO 21 VEZİRKÖPRÜ / SAMSUN

VİZYON

Eğitimle ilgili tüm taraflar arasında iyi diyalog oluşturmuş, fizik ortamı ve eğitimiyle çevrede örnek gösterilen, kişilikli, demokratik, dürüst bireyler yetiştiren, ekonomik ve sosyal sorunları yine öğrencilerle çözmeyi başarmış, topluma yararlı kampanyalar düzenleyen, Milli kültürle bezenmiş, başarıda sınır tanımayan, çizgi üstü model olmaya aday,topluma mükemmel temel taşları yetiştiren bir eğitim kurumu olmak.

MİSYON

Milli Eğitim Sisteminin ilke ve prensiplerine uygun olarak öğrencilerimizi; Önyargısız, hoşgörülü, objektif, üretken, özgür düşünen, farklılıkları zenginlik gören, kendisiyle barışık, kendine güvenen, kendini gerçekleştiren, insan onuruna uygun eleştiri yapan, eleştiriye açık, özeleştiri yapabilen, dünyadaki gelişmeleri takip eden, özdeğerlerine bağlı, yeteneklerinin farkında, Türk toplumunun değerlerini, ahlakını önemseyen Atatürkçülüğü özümsemiş, öğrenmeyi öğrenmiş, topluma yararlı bireyler haline getirmektir.

Normal Öğretim

Soba

Uydu İnternet (VSAT)

İlçe merkezine 37 km uzaklıktadır.

Yerleşim Yeri Bilgisi

Yenidüzce ; 5 ayrı mahallenin birleşmesiyle oluşmuş bir köydür. Büyükşehir yasasıyla Yenidüzce Mahallesi olmuştur.